NaNo Nå Igjen!!!

Da er vi kommet litt uti oktober, og november nærmer seg med stormskritt. Og det betyr bar en ting: Det er NaNo tid igjen!!!!

I år som i fjor (og året før der, og året før der etc) blir det NaNo på meg i november! I år blir det bare litt mindre NaNo-tid, siden masteroppgaven min skal være levert den 21 november. Men satser på at det skal gå greit uansett!!

For de som er med, er mitt brukernavn i år Cicilie, rett og slett for å gjøre det enkelt. Litt kjipt å miste gammel data som var med den gamle brukernavnet, men jeg overlever nok. Ville bare ha noe litt mer gjenkjennelig.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Jepp, jeg likte navnet (og fint bilde!). Liker at nesten hele gjengen er på forumet i dag XD
    DET ER LIV DER!!!

  2. It’s ALIVE!!!!!!

    OK, bare måtte. Og der var NaNo innkjøp gjort. Måtte kjøpe litt til meg selv. Og donere selvfølgelig, gjorde det også! Så var det bare å håpe ting kommer forst (fra USA… ja, er optimismen selv!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *