2012: En oppsummering

Da var 2012 nesten over, og det er på tide med en liten oppsummering. Jeg vil begynne med å ta en titt på nyttårsløftene mine for 2012, postet første januar i år, og som er å finne her. Ingen grunn til å gjenta hva de var, men derimot vil jeg nå se hvordan det gikk med dem.

  1. OK, så det første løftet hold ikke i en måned en gang. Man skulle tro det å sette av ti minutter hver dag til noe skriverelatert ikke skulle være så vanskelig. Men nå er det vel engang sånn at man ikke alltid klarer å få gjort alt. Pluss, det er ikke alltid man er i det kreative hjørnet, og min hjerne fungerer nå engang slik at hvis den ikke vil være kreativ, så vil den ikke, og det er ingenting jeg kan gjøre med det!
  2. Det ble ikke 25 bøken, noe jeg er skuffet over. Jeg burde klart det, og var på god gang første halvdel av året. Men så gikk det nedover gitt. Har store planer om å ha samme mål neste år, og da bør jeg klare det!
  3. Ikke sjans i havet til å klare denne, dessverre. Det nærmeste jeg har kommet er å lese to første volum av Eye of the World som grafisk roman.
  4. SUCCESS!!!! Tirsdag 4 september å år var førsteutkastet endelig ferdig!! Nesten to år etter jeg begynte på den, under NaNo i 2010. Dette var også det første året jeg vant NaNo!
  5. To en halv måneder i felt teller, så her og gikk det over all forventing!!

Det har skjedd mye i løpet av året. Foruten å fullføre en bok, reise på skikkelig bilferie for første gang i mitt liv, og ikke minst ha min første skikkelige ferie på gudene vet hvor mange år, har jeg også hatt fire forskjellige jobber, og fullført NaNo for tredje året på rad. Denne gang til og med med noe annet en fantasy-serien min, noe jeg ikke viste om kom til å gå.

Og ikke minst, jeg har sett Hobitten! I går faktisk, sammen med mamma. Så var det bare å lese boken da. Som jeg fikk til jul i år, av mamma. Jepp, har verdens beste mamma!

For neste år vil jeg ha nye Nyttårsløfter, som blir postet når vi faktisk er i det nye året, fordi det viser seg at selv om jeg ikke klarer alle, så klarer jeg noen, og det er det som er det viktigste.

GOD JUL OG GODT NYTTÅR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.