En Smakebit på Søndag – Newbury and Hobbes

Flukten fra virkeligheten publiserer hver søndag en smakebit fra boken hun leser, og inviterer andre bloggere til å bli med. Skriv et innlegg om din smakebit, og link innlegget ditt til Maris innlegg.

Ukens smakebit kommer fraThe Casebook of Newbury and Hobbes. Dette er en novelle-samling fra en steampunk-serie som Catrine mener jeg bør lese. Etter å ha lest begynnelsen på denne er jeg helt enig, og gleder meg til å lese resten!

Dette blir også en av mine første novelle-samlinger, noe som er ganske så gøy. Det er ikke noe jeg normalt leser, så det skal bli ekstra gøy å prøve noe nytt med denne boken!!

«I make a point of only smoking Guinea Gold cigarettes and drinking French brandy, Benson. I fear nothing else will do.» Templeton Black exhaled slowly, smoke pluming from his nostrils. His cigarette drooped languidly from his bottom lip.

«The you, Sir» replied Benson, striking the billiard ball with the tip of his cue, «are nothing but a frightful bore.»

Bookmark the permalink.

7 Comments

  1. Noveller tycker jag om att läsa när jag är mellan böcker. De är perfekta när man bara vill ha något kort 🙂

  2. Jeg digger steampunk! Tøft omslag på boka! Håper den gir deg en bra leseopplevelse også 🙂

  3. Tack för smakebiten, tyvärr vet jag inte ens vad steampunk är.

  4. Det så virkelig ut som en novellesamling jeg også skulle lese. Jeg elsker steampunk 🙂 Den må på ønskelisten hos The book depository! Ønsker deg en fin søndagskveld!

  5. Tack för smakbiten. Just genren steampunk har jag nog inte läst något i!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *