Starten på noe nytt

Velkommen til bloggen i 2015! Normalt har jeg oppsummering av 2014, hvor jeg har med nyttårsforsetter og mål for 2015. Men de siste årene har ikke det alltid gått så bra, så da prøver vi noe nytt i år.

Jeg vil ikke se tilbake på året som gikk, for med unntak av at jeg vant NaNo for femte året på rad, så føler jeg ikke at jeg har oppnådd så veldig mye når det kommer til skrivingen.

Så i år må jeg virkelig ta tak. Men målene må også være realistiske. Men så var det dette med å pushe egne grenser! Så da var det bare å finne mål som er både realistiske men pusher meg selv. Enkle greier med andre ord.

Her er målene for 2015, og disse skal jeg klare!

Lesemålene for 2015
Kort oppsummert, jeg skal lese 30 bøker i år, ti mer enn i fjor. Men det er litt mer komplisert enn så, for jeg har gitt undermål, men antall bøker i forskjellige sjangre og også på norsk. Jeg har derfor opprettet egen side her på bloggen for lesemålene, du finner den linket øverst på siden, eller du kan trykke her.

Skrivemålene for 2015
Dette er det som var vanskelig. Jeg vet jeg trenger klare mål, men jeg vil også at det er mål jeg kan fullføre. Men jeg må pushe egne grenser, og ikke gjøre det for lett. Så jeg har satt meg to hovedmål, i tillegg til at jeg skal være med i Nano og minst èn Camp. Mer info om målene finner du her.

Anmeldermålene for 2015
Jeg vil bli flinkere til å skrive bokanmeldelser. Så, i 2015 håper jeg å skrive minst ti anmeldelser. Det vil da si for en tredjedel av bøkene jeg leser, noe som burde være enkelt og greit! Jeg kommer til å skrive anmeldelser av noen bøker for Med Gandalf til Galaksen, men jeg kan kryss-poste med bloggen også, slik at alle er å finne her.

Årets mål er da i boks, postet og offisielle. La 2015 bare komme, jeg er klar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.