Planen for påsken

Planen for påsken min er ganske enkel egentlig. Jeg skal ikke på fjellet eller på hytten (jeg ikke har), eller til varmere strøk. Ingen reising, bare avslapping på sofaen. Litt trening, hvis jeg får ånden over meg, og masse lesing.

Det er også begynnelsen på Camp Nano, hvor jeg i år har som mål å skrive ferdig førsteutkastet av andre bok i fantasy-serien min. Den som hadde arbeidstittelen Dyra i hjorteskogen (fordi den første ble kalt Flukten fra dyreskogen i hodet mitt, lang historie), men som nå er Memories. Igjen, arbeidstittel, fordi jeg ikke har helt bestemt meg for endelig tittel enda. Uansett, målet er å skrive den ferdig, noe jeg tror er gjort på 30,000 ord, men jeg er ikke helt sikker.

Jeg og Catrine skal også ha en liten 30 Dagers Bokutfordring, hvor vi skal poste hver dag i april. Noe som kommer til å bli gøy håper jeg. Bare til å hive seg på hvis man har lyst. Mer om den i morgen.

Utenom all skrivingen vil jeg altså også lese mye. Her er noen av bøkene jeg håper på å få lest i løpet av påsken. Har ett par manuskript jeg må få lest for jobben også, for bøker som kommer ut i løpet av året. Men satser på jeg får tid til å lese masse!

paaskelesing

Jeg vet jeg ikke får lest alle, men jeg satser på at det blir ihvertfall to da. Hvilken av dem som ligger høyest på påske-listen vet jeg faktisk ikke, men kanskje Løvetemmeren?

Må bare unngå Netflix-maraton, så burde det gå greit. Jeg trenger ikke se alle sesongene av Supernatural i påsken. Men har litt lyst til å se Touching Evil da. Påskekrimmen som var på TV for mange år siden, da under navnet Dødsliljene, som jeg selvfølgelig har på DVD, fordi jeg liker god engelsk krim.

touchingevil

Kunne godt tenkt meg at påsken var sånn circa dobbelt så lang, men kan nok ofre litt søvn for lesing eller skriving vil jeg tro. Søvn er for pyser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.