Boken på vent – Whispers Underground

whispersundergroundDet føles som denne boken har vært på leselisten i flere år, men så gale er det nok ikke. Men det er på tide at jeg leser den nå. Whispers Underground er tredje bok i serien om Peter Grant, skrevet av Ben Aaranovitch.

Jeg ble hektet på serien fra første kapittel i Rivers of London, første bok i serien. Aaranovitch skriver bra, serien er en blanding av god engelsk krim og god urban fantasy. Perfekt for de som gjerne ikke har prøvd seg på fantasy før, men som liker god krim.

Jeg har en liggende klar på nattbordet, så får vi se hvor lang tid det tar til jeg begynner på denne her. Det er liksom alltid en annen bok som sniker seg inn før den. Men snart, snart er det dennes tur!

Gå til Beathes bokhjerte for å se hvilke bøker andre bloggere har på vent da vel!

boken_p_vent

Bookmark the permalink.

6 Comments

  1. Har ikke hørt om serien før, men virker veldig spennende!

    • De to jeg har lest så langt i serien var skikkelig spennende bøker, så satser på at denne også er det.

  2. Detta var helt nytt för mig, men det låter som en väldigt spännande serie. Tack ska du ha för tipset! 🙂

  3. Ukjent serie for meg. Ha en fin tirsdag kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *