I did a thing

Var en kjapp tur innom sentrum i dag. leverte tilbake en bok jeg hadde lånt fra jobb, og hadde så time hos optikeren. Hadde tyve minutter å vente, så tenkte en kjapp tur innom bokbutikken ikke kunne skade. Jeg tok feil.

2015-05-07 11.50.07

Jeg kom ut igjen med tre nye bøker. Tre bøker jeg allerede eier, men da i mindre format og med annet cover. De var på salg da, tre for to, men jeg burde ikke ha kjøpt dem. Jeg har jo ikke lov!

Alle de andre Brandon Sanderson bøkene jeg har (med unntak av Wheel of Time) er i denne størrelsen med denne typen cover. Så da måtte jeg ha denne serien i samme cover. Det var ingen annen mulighet. Og når jeg fikk alle tre for rett under 300, da måtte jeg slå til!

Ellers har jeg begynt på Guards! Guards! av Terry Pratchett, og etter å ha lest bare 4% på Kindle, så elsker jeg denne boken allerede. Det er noe helt spesielt med skrivestilen hans. Jeg viste han skulle skrive med god humor, med det er mye bedre enn forventet Hvorfor har det tatt så lang tid før jeg leste disse bøkene?! Gleder meg til å lese mer senere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.