En oppdatert leseliste. Hjelp!

Etter å ha postet om bokdagen i går, så fikk jeg det for meg at jeg måtte ta en titt på leselisten min her på bloggen. For den er – for å si det mildt – utdatert. Jeg har fått en haug med bøker fra mamma det siste året. Og så er det de to av vennene mine som har skalert ned på boksamlingene sine. Fra Eli kom jeg for eksempel hjem med flere nett fulle av bøker. Som ikke er lagt til på leselisten enda. Ooops.

Så jeg tok tak, og hentet fra alle de uleste bøkene jeg kunne finne. Tror kanskje det er en eske til på lageret mitt, men jeg gadd ikke kjøre for å hente dem. Er også litt usikker på om det kun er gamle Penny bøker, eller om det er noe ulest der også. Uansett, det ble en fin liten bunke til slutt. Eller flere bunker da.

Må innrømme at det ikke var så lett å få ordnet alt, siden jeg hadde en leken liten skapning som skulle hjelpe til. Hun er jo ikke så stor, så holdt på å snuble over henne ett par ganger, der jeg stavret rundt med bunker av bøker i hendene.

Lille hjelperen min.

Men det ble orden på det til slutt. Jeg har oppdatert Leselisten her på bloggen, og ryddet i bokhyllen i samme slengen. Måtte få samlet de uleste bøkene litt, siden de tidligere var spredt på tre forskjellige rom. Så nå har de fått plass i to hyller i stuen i steden.

Det måtte stables dobbelt så alle fikk plass, og tror fremdeles noen av dem er å finne i to andre hyller i huset, men det for så bare være. Er ikke akkurat plass til så veldig mange flere i disse to hyllene uansett. Jeg har forsøkt å ha litt orden på sakene, slik at de bøkene jeg tror jeg vil lese først står ytterst. Ikke det at det er noen garanti for at de blir lest først, men sjansene er nå der ihvertfall da.

Med dagens organisering unnagjort, får jeg vel heller gi hunden litt av oppmerksomheten hun har ventet på.

Moya synes det er på tide med litt leking.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.