En smakebit på søndag – Fool’s Errand

Påsken i år har vært av den avslappende sorten. Hadde familie på besøk forrige helg, så denne helgen var det kun meg og Moya (chihuahuaen, for de som lurte). Vi var på langtur på fredag, og har ellers tatt livet med ro. Da har jeg fått kost meg med noen av de nye bøkene jeg hadde liggende.

Smakebiten denne uken kommer fra en av de gamle bøkene mine derimot. En som jeg holder på å lese på nytt for øyeblikket. Fool’s Errand av Robin Hobb er første bok i en av favoritt fantasy-seriene mine, The Tawny Man trilogien. Oppfølger til Farseer trilogien, dette er bøker alle som liker fantasy bør lese på ett eller annet tidspunk i livet sitt.

Normalt har jeg litt om boken med i posten, men ikke denne gang. For vil ikke spoile første serie hvis jeg kan unngå det. Men om man virkelig vil vite hva boken handler om, så kan man lese om den på Goodreads siden til boken.

Det var også litt vanskelig å finne smakebit som ikke sa for mye om handlingen, siden dette tross alt er en oppfølger-serie. Så da fant jeg heller en som ikke sier så mye om handling, men som er et sitat som satt litt i meg når jeg leste det.

Death is always less painful and easier than life! You speak true. And yet we do not, day to day, choose death. Because ultimately, death is not the opposite of life, but the opposite of choice. Death is what you get when there are no choices left to make.

 

Håper alle har hatt en fin påske. Flere flotte smakebiter finner dere linket på Mari sin blogg.

Bookmark the permalink.

24 Comments

 1. Robin Hobb är jag lite nyfiken på. Tack för smakebiten!

 2. Tack för smakbiten. Den här författaren har jag kikat lite på, då vi funderade på att ge en bok av honom till sonen

  • Bare hyggelig. Om han liker fantasy kan dere se om dere finner Assasin’s Apprentice, er første bok serien før denne, og en skikkelig god bok.

 3. Inte läst något av författaren, men smakbiten gör mig lite nyfiken, tack för den!

 4. Underbara Robin Hobb!
  Tack för smakbiten!!

 5. Takk for en nydelig smakebit.

 6. det var ju filosofiskt! tack för smakebiten!

 7. Har läst en av Hobbs serier och vill läsa mer. Tack för smakbiten.

 8. Känner till författaren men har inte läst något. Intressant filosofisk smakbit, tack för den!

 9. Tack för smakbiten!

 10. Har knappt läst någon fantasy alls. Gillar citatet!

 11. Det låter som en skön påsk!

 12. Har läst Farseer-trilogin och var väldigt förtjust i första (Assassin’s Apprentice), men tyckte det blev väl mycket resande i senare delar…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *