Da var det helg igjen

Da var det helg igjen, og jeg er tilbake i Bergen for et par dager, før det bærer ut på nye eventyr i Sogn. Bare to uker igjen der nå, før det blir litt ferie og så forhåpentligvis en eller annen jobb, he he. Ettersom gamle stasjonær maskinen min fant ut den skulle dø for to uker siden, har jeg måtte kjøpe ny maskin. Noe jeg hadde tenkt til uansett til sommeren, men hadde jo tenkt å ta backup av noen viktige filer som ikke klarte å komme med sist gang jeg tok backup. Så nå har jeg ny maskin, ny skjerm, og en gammel harddisk som nekter å gi meg tilgang til filene mine. Men jeg nekter å la den vinne!

I mellomtiden har jeg ny maskin å leke med!! Har allerede fått de viktigste tingene på plass (Firefox, VLC, K-Lite Codecs, iTunes, Dropbox og SkyDrive). Så nå var det bare å finne en god måte å kunne ha planlegging for bøkene mine her og også på Macen. Blir nok eventuelt SkyDrive faktisk, som blir min backup av alt som har med research å gjøre.

Dette betyr også at jeg nå har en maskin som ikke skal ha noe problemer med å spille spill på! Gjett om jeg skal kjøpe Civilization i sommer. Alltid vært en favoritt, og nå har jeg maskin som ikke skal ha noe problemer med å kjøre det!

Men, tilbake til research! Jeg har funnet ny design på noen sverd som ene hovedpersonen får i bok to. Tidligere var de merkelige og runde og ikke likt noe våpen noe som gjorde dem vanskelig å forklare uten detaljerte tegninger, noe som er utelukket ettersom jeg ikke akkurat kan tegne. Men nå er de blitt litt likere japanske sverd. Vil ikke si stort mer enn det, men har endelig et ganske så godt bilde av dem i hodet mitt! Så var det bare å finne en måte å beskrive dem på slik at andre kan se noenlunde det samme.

Og ja, bloggen har en ny look! Trengte forandring. Og denne var enkel og grei og akkurat hva jeg trengte akkurat nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.