Høsten 2014

Høsten 2014 byr på endringer i livet mitt. Den største er kanskje at jeg har byttet jobb. Nå jobber jeg for Mangschou forlag i Bergen, med salg og markedsføring. Mangschou er et lite barne- og ungdomsbokforlag. I anledning min nye jobb har jeg så langt lest tre av ungdomsbøkene de har ute denne høsten.

Da denne bloggen viser til meg som privatperson, da inkludert mine meninger om bøker og slikt, så var jeg ikke helt sikker på hvordan jeg skulle håndtere disse bøkene. Jeg liker å skrive anmeldelser av hva jeg leser, men jeg synes også det er litt i grenseland. Så jeg har bestemt meg for at når jeg skriver om bøkene jeg leser som forlaget utgir, så holder jeg meg nøytral, så godt det lar jeg gjøre.

Ellers skal jeg faktisk begynne å blogge oftere igjen. Mest fordi det snart er NaNo, or da pleier jeg å blogge mer uansett 😉 Anmeldelser vil bli postet også, har blant annet lest The Coldest Girl in Coldtown av Holly Black, som jeg vil anmelde for Bokklubben vi har i Med Gandalf til Galaksen dette semesteret. Nå i september leser vi Elantris av Brandon Sanderson, så se frem til anmeldelse av den en gang i oktober også!

Skrivemålet fra Goodreads skal i år fullføres, det er jeg bombesikker på at jeg klarer. Og en av bøkene som skal være på listen over bøker lest i 2014 er den siste Wheel of Time boken. Jeg lover! Har lest prologen og første kapittel nå, så det går fremover. Jeg vet serien er ferdig når jeg leser den, og at livet aldri vil bli det samme igjen, men jeg vil jo også faktisk lese den!

Hvorfor har det tatt meg nesten to år å lese den? Ikke fordi den ikke er bra. Wheel of Time serien var den aller første rene fantasy serien jeg leste. For meg er den begynnelsen på alt. Mange har Tokien som din begynnelse, for meg er det Rand og Mat og Perrin, og jeg har ikke vært klar til å gi slipp på dem siden siste bok kom ut. Men nå er det på tide. 2014 er året!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.