November is coming

Shiiiit. Det er snart november igjen. Det snart NaNo. Og dette er året jeg kan gå for seier nummer fem, på rad!! Jeg kjenner at dette ikke skal bli noe problem, men så er jeg litt redd for at det plutselig skal gå gale, og så står jeg der på slutten uten å ha klart det.

Jeg vet hva jeg skal skrive, det blir fortsettelse/slutten av andre bok i fantasyserien, kjært kalt Dyra fra Hjorteskogen her på bloggen, men som offisielt nå har arbeidstittel Memories. Sist gang jeg jobbet med denne under NaNo var i 2011, samme år som jeg leverte inn masteroppgaven min 21 november. Det året ble boken hovedsakelig skrevet på ni dager, og jeg ser på det året som en av de største tingene jeg har utrettet. Det året beviste jeg for meg selv at jeg kunne gjøre begge deler, fullføre min masteroppgave og vinne NaNo. Klarte jeg det da, ja så bør jeg klare det i år!

Ting er planlagt, jeg vet hva som kommer, så spørs det bare om karakterene mine er enig. I fjor kom en revolusjon ut fra intet, så jeg vet at uansett hva jeg planlegger, så kan hva som helst skje.

Med under en uke igjen er det ikke lenge til nå. Før startskuddet går. Før jeg beviser for meg selv at å vinne fem år på rad er enkelt, og je gkan likegjerne begynne å tenke på at jeg skal klare det ti år på rad også! 2019 here I come!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.