Den nye hverdagen

Med langhelg forrige uke hadde jeg egentlig store planer om å lese masse, sånn at jeg kunne fullføre flere av bøkene på leselisten. Sånn gikk det ikke. Men grunnen til det er såpass søt, at jeg kan tilgi henne det.

Jeg har nemlig fått meg min aller første hund. Etter at jeg flyttet inn i min nye leilighet så har jeg endelig hatt mulighet til å få meg hund, for første gang i livet. Jeg har sett etter hund en stund, men har jo hatt litt krav, så det har ikke vært så lett. Blant annet har jeg kun sett på voksne hunder, liten av størrelse så de passer inn i leiligheten, og trent til å være alene hjemme på dagtid når jeg er på jobb. Og her for litt over en uke siden fant jeg en i Bergen som trengte nytt hjem.

Moya
Moya sjekker utsikten.

Så her er lille Moya, i en hundesikret sofa. For hun røyter en god del akkurat nå, og da er ikke stoffsofa det smarteste. Hun kom med ett annet navn, men da det ikke passet helt, så valgte jeg å endre det. Så nå er hun oppkalt etter romskipet i Farscape, en av mine favoritt serier.

Hun er ganske så perfekt, selv om hun selvfølgelig trenger en del trening på enkelte ting. Hun er en chihuahua, stor for rasen, og bjeffer en del (som rasen gjerne gjør). Det er ikke uten grunn selvsagt, men vi er gjerne litt uenig om hva som er grunn nok til bjeffing. Blir nok en del kurs på oss i fremtiden ja.

Men det har jo snudd opp ned på hverdagen, og jeg har merket at det har gått litt ut over lesetiden. Det skal det nå bli orden på da. Når vi kommer inn i nye vaner, så blir det masse tid til lesing igjen. Hun er nemlig veldig glad i å ligge på fanget, eller ved siden av meg i sofaen. Så da kan jeg fremdeles krølle meg sammen i sofaen med en god bok, med Moya krøllet sammen i fanget.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.