Lesemål for 2020

I fjor gikk det ikke så godt med lesingen, så da ville jeg ta det litt mer med ro i år. Gi meg selv et mål jeg faktisk kan leve med. Eller, kan klare da. Det er mye som skjer i livet mitt for tiden, så jeg vet rett og slett ikke om jeg har tid til å lese så mye som jeg ønsker. Så, da har jeg satt meg en mini-mål for 2020. Rett og slett for å gi meg selv en sjanse til å klare det.

Når det er sagt, siden det er snakk om ganske få bøker, så vil jeg ha som tilleggsmål og blogge om minst halvparten. Burde ikke være så vanskelig, eller hva?

I 2020 skal jeg lese 12 bøker. De ønsker jeg å fordelle slik:

2 Norske Bøker (helst utgitt i 2020)

Ingen enda

5 Engelsk Episk Fantasy / Urban Fantasy

The Subtle Knife av Philip Pullman
The Amber Spyglass av Philip Pullman
Half Bad av Sally Green
Darklight av Bella Forrest

5 Engelsk Science Fiction

Ingen enda