Skrivemål for 2015

Dette er ikke lenger hovedsakelig en skriveblogg, jeg har egen nettside for det (som du finner her), men jeg kommer til å poste på norsk om skrivingen også, så da kan jeg ha dem her slik jeg alltid har gjort.

I år har jeg satt meg mål som er realistiske, men også er ment til å pushe meg selv fremover. Og i år, så skal jeg jobbe aktivt for å faktisk klare disse målene.

Fullføre førsteutkast av «Memories»
Denne har vært på listen i noen år, men i 2015 skal den blir ferdig. Tidligere kjent her på bloggen som Dyra fra Hjorteskogen, selv om den ikke har noe med dyr eller skoger å gjøre. Memories er nye arbeidstittel, og dette er altså andre bok i min fantasy-serie. Per dags dato ligger den på ca 130k ord, og jeg satser på at den blir ferdig på rundt 160k, pluss minus. Planen er at denne skal fullføres i løpet av første halvår i 2015.

Fullføre andreutkast av The Afterlife Occurrence
Førsteutkast av min urban fantasy bok, har vært klart en stund. Nå er tiden inne for å få den redigert. Etter planen skal dette skje i løpet av første halvår i 2015.  Dette er første bok i en serie, og nummer to er sånn circa halvferdig for øyeblikket. Men det er en del som må legges til i den første boken for at den andre skal fungere, så har en liten redigeringsjobb forran meg. Dette er også boken jeg satser på å få sendt query-brev på i løpet av året!

Fullføre minst èn Camp + NaNoWriMo
Jeg skal være med på èn Camp Nano i år, med ett minimumsmål på 20 000 ord. Jeg trenger ikke være med på begge, men det hadde vært kjekt om jeg fikk det til også. I tillegg skal jeg selvfølgelig være med på Nano, og vinne for sjette gang på rad!

Under Nano er planen å skrive på noe helt nytt noe. Jeg ønsker også at dette skal være frittstående, og målet er å bli ferdig med den i løpet av november også. Mer info om dette når november nærmer seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.