Skrivemål for 2016

Dette er hovedsakelig en bokblogg, men siden skrivingen er en såpass stor del av livet mitt vil jeg ikke helt at det skal glemmes på denne bloggen heller. Så da har jeg valgt å også ha skrivemålene med for 2016. Dette er en noe forkortet liste, for mer utfyllende informasjon kan du sjekke ut skrivebloggen min, som går inn på alle målene mine i detalj.

Mine viktigste skrivemål for 2016 er:

Fullføre andreutkastet av The Afterlife Occurrence
Jeg hadde som mål å bli ferdig med dette i fjor, men det gikk ikke helt etter planen. Så i 2016 ønsker jeg å få det gjort. Når jeg skriver dette den 1 januar har jeg redigert 5 av 21 kapitler. Så var det bare å blir ferdig med de 16 siste kapitlene i løpet av det neste året!

Fullføre Remnants og dele den med verden
Dette er min post-apokalyptiske science fiction roman, som jeg skriver som del at en større skriveøvelse. Denne planlegger jeg å dele gratis på Wattpad, når jeg har fått skrevet den ferdig og redigert den og sånn. Det er første gang jeg skriver i førsteperson i et større prosjekt, og det er faktisk mye gøyere enn jeg hadde trodd.

Fullføre enda en Nanowrimo
Siden 2010 har jeg vært med og vunner hvert eneste år, og jeg har ikke tenkt til å la 2016 bli året jeg ikke fullførte. Hva jeg skal skrive på vet jeg ikke enda, men det ordner seg nok. Planen er å skrive 75k ord men alt over 50k er godtatt!

En mer detaljert plan over mine kreative mål i 2016 finner du på skrivebloggen min.