Skrivemål for 2018

Dette er hovedsakelig en bokblogg, men skrivingen er en stor del av livet mitt, så det er viktig for meg også å dele noen av de viktigste skrivemålene mine for det kommende året her. Jeg skriver på engelsk under pseudonym. Om du er interessert i å følge meg nærmere, så finner du skrivebloggen min her.

Fullføre neste utkast av The Afterlife Occurrence

Jeg fikk tilbakemeldinger fra to testlesere i fjor sommer, og holder på å jobbe meg gjennom manuset en gang til. Planen er å ha det unnagjort før påske, men vi får se hva som skjer.

 

Planlegg neste utkast av Remnants

Jeg fullførte førsteutkastet i fjor. I år vil jeg lese gjennom, finne plothullene, og planlegge veien videre. Jeg forventer ikke å bli ferdig med hele neste utkast, for jeg vet at jeg ikke akkurat er en kjapp redigerer. Men jeg vil ha planen klar, slik at selve redigeringasjobben blir enklere.

 

Redigere minst 50k på «Echoes»

Første bok i fantasy-serien min har ligget ferdig en stund. Men jeg har ikke funnet tid til å begynne med redigeringsjobben. Mye pga worldbuilding, som tar mye lenger tid enn jeg hadde trodd. Så planen er å begynne med dette. 50k målet er satt ettersom jeg har store planer om at dette blit Nanowrimo prosjektet mitt. Vi får se hva som skjer.