Skrivemål for 2017

Dette er hovedsakelig en bokblogg, men siden skrivingen er en såpass stor del av livet mitt vil jeg ikke helt at det skal glemmes på denne bloggen heller. Så da har jeg valgt å også ha skrivemålene med for 2017. Dette er en noe forkortet liste, for mer utfyllende informasjon kan du sjekke ut skrivebloggen min, som går inn på alle målene mine i detalj.

Mine viktigste skrivemål for 2017 er:

Ferdig førsteutkast av Remnants
Min post-apokalyptiske science fiction roman. Er vel rundt halvveis, men historien har bare vokst siden jeg begynte å skrive, så hvem vet hvor lang denne ender. Men jeg skal bli ferdig i 2017.

The Afterlife Occurrence
Når jeg har tredjeutkast det tilbake fra Catrine, fiks det med tanke på tilbakemeldinger fra henne. Finn så flere testlesere og send det ut til for tilbakemelding. Fremmede denne gang.

Andreutkast av «Echoes»
Tidligere hadde denne arbeidstittelen Flukten fra Dyreskogen her i bloggen. Første bok i fantasy-serien jeg har jobbet med i mange år. I løpet av året skal jeg begynne på andre utkast. Jeg forventer ikke å bli ferdig, men planen er minst 60k ord. Mesteparten må nok omskrives kraftig.