Skrivemål for 2019

Jeg har alltid tatt med skrivemål her på bloggen også, selv om jeg har en egen engelskspråklig skriveblogg for akkurat det formålet. Målene har det med å være veldig optimistisk, så i år blir det kun to mål. Dette er de to hovedtingene jeg ønsker å fokusere på i året som kommer.

Redigere Remants og fullføre førsteutkast for Unleashed
Dette er kanskje to mål i ett, men det er samme serie, og bøkene henger veldig mye sammen. Jeg må fullføre Unleashed for å få historien ut av hodet, og ved å redigere Remnants får jeg fikset de tingene som ikke passer med hva som skjer videre. Det blir bare andreutkast av Remnants, med hovedfokus på plottet, så tar vi alt det andre senere.

Klargjøre redigering av «Echoes»
Jeg fant ut i løpet av året som gikk at det er mye med fantasy-verdenen min som må ordnes før jeg er klar til å starte andreutkastet av «Echoes». Så planen for i år er å klargjøre for redigering av boken. Det vil si, gå gjennom hva som er skrevet, finne ut hva som må endres, og jobbe videre med verdensbyggingen som må på plass før jeg kan begynne å redigere. Det er en mye større jobb enn det høres ut som, så jeg vet ikke om jeg kommer så langt at jeg kan begynne å redigere. Vi får bare se hva som skjer.