2013: Året jeg glemte jeg hadde blogg

Da var 2013 over, og dette var året jeg tydeligvis glemte jeg hadde blogg! November og NaNo kom og gikk, med seier på fjerde året på rad, men fremdeles glemte jeg å blogge. Det er med andre ord bare en av tingene jeg må bli bedre på nå i 2014.

I fjor hadde jeg nyttårsløfter igjen her på bloggen, og jeg kan med glede si at ett av dem har jeg faktisk klart! Og selv om det ikke ble med alle, ja så vil jeg si at det jeg klarte det er bra nok!!

Du kan lese om fjorårets nyttårsløfter i posten her, men la oss nå gå over på løftet jeg faktisk klarte! Det var nemlig det første av dem alle, å fullføre The Afterlife Occurrence.  Dette er min første bok i en serie på to (ok, ikke mye til serie, men jeg er åpen for flere bøker da), og jeg fullførte nå i høst. Jeg ble ferdig før NaNo, men det viser seg at det som egentlig nå står som begynnelse på andre bok i denne serien, faktisk passer best som slutten på bok en, så da fullførte jeg egentlig denne under NaNo. Er for øvrig cirka en tredjedel gjennom bok to i denne serien takket være NaNo da, så det er jo bra!

Resten av løftene gikk det ikke så bra med, dessverre, men sånn er nå engang livet. Jeg har hatt mye å gjøre dette året, med mye jobbing og kun to ukers ferie, en av dem under NaNo, og ikke minst har radioprogrammet jeg nå er med på tatt en del tid som tidligere ble brukt til skrivetreff. Men, det skal vi nok klare å gjøre noe med nå når vi går inn i ett nytt år!

Så da tenker jeg vi tar med oss noen av fjorårets nye løfter inn i neste år, og endrer litt rundt på det, samt tar med noen helt nye. De vil jeg poste i egen post, bare sånn for å ha oversikten. Bokposten for 2013 vil også komme i egen post, som i fjor.

Året som gikk har vært hektisk, men lite ferie, mye jobbing, og nye hobbyer. Ikke minst har høstens tid vært mye oppslukt av radioprogrammet jeg er med på å drive på Studentradionen. Det heter Med Gandalf til Galaksen, handler om fantasy and science fiction, og er fantastisk gøy! Vi er på lurten hver tirsdag klokken 12, så det er bare til å høre på.

I året som gikk ble det ikke like mye skriving som jeg skule ønske, men nå er det på tide å gjøre noe med dette. 2014 er året, jeg bare vet det!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.