Det er ikke lett å bli voksen

Sendte inn min tredje offisielle jobb-søknad i dag. Og med offisiell mener jeg da selvsagt søknader som faktisk er relevante i forhold til utdanningen jeg håper å fullføre innen året er omme. Tror nå ihvertfall det er min tredje, men kan være den fjerde.

Uansett er det ganske skremmende. Denne her vil sende meg til Østlandet om jeg får den (lov å drømme folkens, kom det fra en upublisert forfatter!!). Sender en annen søknad senere i dag også, og den jobben vil sende med nordover – og da mener jeg nord som i Nordland, ikke Førde! Så hvis lykken er med og jeg finner noen som vil ha meg på fulltid så blir det vel en omreisende arkeolog av meg.

Ja ja, skrive kan en gjøre hvor som helst [hvor det er strøm og/eller lys], og skrivegrupper kan en ‘finne en halv-gal vitenskapsmann som har laget forminskelsesmikstur som man kjøper så man kan krympe dem og pakke dem i kofferten’ ta med 😉

One thought on “Det er ikke lett å bli voksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.