2 comments on “Tilbake til skrivingen

  1. Haha, god arbeidstittel! Jeg begynner å skamme meg litt over at jeg aldri fullførte førsteutkastet i romanen min… Men til mitt forsvar så funket det bare ikke, og andreutkastet er egentlig mer ett glorifisert førsteutkast 😛

    Høres ut som ett godt mål. Du kan jo se om du ikke bruker Camp NaNo til å gjennomføre det *lokke, lure*

  2. Planen så langt er å gjøre Camp NaNo i august, og planen er da og jobbe med bok nummer to i fantasyserien (hadde ikke Flukten fra Dyreskogen en oppfølger med annen tittel, isåfall er det arbeisdtittel nummer to!).

    Med andre ord, må bli ferdig meg bok nummer en før det. Men hvis dere andre bare er med på Camp Nano i juni får jeg vel prøve, men kan da ikke love noen ting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.