5 comments on “I researchens navn

  1. Muahaha, jeg prøvde bueskyting i dag, på vikingmarked 😀 Jeg var fantastisk dårlig, men det var veldig gøy. Men skulle gjerne ha prøvd leirdueskyting selv en gang også, det høres faktisk veldig gøy ut!

    • Genialt! Jeg er veldig tilhenger av å prøve det man kan, det blir en helt annen følelse av det, og ett helt nytt nivå med realisme. Høres forresten utrolig morsomt ut også!

    • Å det høres gøy ut. Og jeg kan anbefale leirdueskyting på det sterkeste. Selv om riflen var gøyest (bare det å skulle prøve å se gjennom siktet, noe som er vanvittig vanskelig forresten, ga en følelsen av å være super-assasin-ninja!). Må finne ut hvor man kan gjøre sånt i Bergen, så kunne vi jo dratt alle sammen en gang. Som research selvfølgelig 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.