I researchens navn

Jeg er omreisende arkeolog et par uker til, men det betyr ikke at jeg ikke kan gjøre litt research for fremtidige prosjekter heller. Og det er nettopp det jeg har gjort denne uken. Og det var av typen hands-on altså. Hva har jeg gjort? Jeg har skutt med hagle og rifle vel!

Det var helt lovlige greier selvsagt, det var litt leirdueskyting med hagle, hvor leirduene vant. Og så fikk jeg prøve rifle hvor målet var å treffe en papp-hjort. Hvor jeg er relativt sikker på at papp-hjorten vant. Men gud bedre, det var gøy altså! Hadde jeg aldri trodd at jeg skulle si, men det var veldig gøy.

Men, det var bare i researchens navn altså! He he. Lært litt mer om våpen, mest dette med hvordan de føles, kick-back og lyd-dempere og sånn. Mye kan læres av lesing, men enkelte ting må føles. Så da var det bare bueskyting igjen på listen av ting jeg vil prøve. Eller, mer som neste ting på listen da kanskje. Må se om jeg kan få gjort noe med det snart.

Og det skader jo ikke at tingene man gjør i researchens navn er gøy også da!

5 thoughts on “I researchens navn

  1. Muahaha, jeg prøvde bueskyting i dag, på vikingmarked 😀 Jeg var fantastisk dårlig, men det var veldig gøy. Men skulle gjerne ha prøvd leirdueskyting selv en gang også, det høres faktisk veldig gøy ut!

    1. Genialt! Jeg er veldig tilhenger av å prøve det man kan, det blir en helt annen følelse av det, og ett helt nytt nivå med realisme. Høres forresten utrolig morsomt ut også!

    2. Å det høres gøy ut. Og jeg kan anbefale leirdueskyting på det sterkeste. Selv om riflen var gøyest (bare det å skulle prøve å se gjennom siktet, noe som er vanvittig vanskelig forresten, ga en følelsen av å være super-assasin-ninja!). Må finne ut hvor man kan gjøre sånt i Bergen, så kunne vi jo dratt alle sammen en gang. Som research selvfølgelig 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.