2 comments on “«ett eller annet smart om hvordan tiden går»

  1. Vel, gode titler er verdt mer enn gode plott. Og jeg sier ikke bare det fordi jeg har en million av det sistnevnte og nada av det førstnevnte.

    Jeg kjenner til det å nøle før man leser en god bok. For øyeblikket sitter «The New Watch» av Lukyanenko på nattbordet mitt og skuler tilbake på meg hver gang jeg kaster ett blikk i dens retning. Siste bok i en avsluttet serie, og så utrolig vanskelig det skulle være å åpne den og lese noe!

  2. Salut les filles!Moi mon dernier flop concerne un mascara, donc rien de trop grave. C’était le Max Volume Pro de Nivea… Pas de volume, il faut passer et retoucher tout le temps, bref, aucun changement par rapport à des cils sans mascaras, si ce n’est qu’ils étaient un peu plus noir ! J’ai acheté hier le colossal volum’ express de gemey et il est vraiment top, ça me change la vie !!J’ai commencé récemment à faire la chasse aux silicones dans les shampoings et j’avoue que j’ai du mal à trouver dans des prix supermarchés… Si vous avez des idées, je suis preneuse!!Bonne journée

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.