«ett eller annet smart om hvordan tiden går»

OK, så det faktum at jeg hadde tenkt til å bli mye flinkere til å bruke denne bloggen min i år ser ut til å falt litt i glemmeboken. Hva kan jeg si, annet enn at jeg er the posterchild for gullfisker everywhere!

April var måneden da jeg hadde tenkt til å fullføre fjorårets NaNo, det er også på listen over årets mål. Det gikk ikke så bra, men jeg har fremdeles tenkt til å fullføre i løpet av våren. Dvs, før neste Camp NaNo, når jeg har store planer om å jobbe videre med NaNo fra 2011, også kjent som bok to fra fantasy-serien, eller Dyra i Hjorteskogen som er den offisielle uoffisielle arbeidstittelen inntil jeg har lyst til å dele faktisk tittel. Og ja, det er paranoia på sitt beste, da jeg av en eller annen grunn er veldig beskyttende ovenfor mine titler på enkelte ting, he he.

For tiden jobber jeg med å mane meg opp til å lese siste bok i Wheel of Time serien. jeg har hatt den i flere måneder, og har lest prologen, men så kommer jeg ikke videre. Og jeg vet hvorfor, det er jo ikke akkurat et mysterium; Jeg vil ikke at serien skal være over, og jeg vet at når jeg først begynner å lese, så klarer jeg ikke legge den fra meg. Så da tar jeg heller å ikke leser i det hele tatt. Noe som er teit, og en smule barnslig, men så lenge jeg ikke har lest den er ikke serien over! Så det så!

2 thoughts on “«ett eller annet smart om hvordan tiden går»

  1. Vel, gode titler er verdt mer enn gode plott. Og jeg sier ikke bare det fordi jeg har en million av det sistnevnte og nada av det førstnevnte.

    Jeg kjenner til det å nøle før man leser en god bok. For øyeblikket sitter «The New Watch» av Lukyanenko på nattbordet mitt og skuler tilbake på meg hver gang jeg kaster ett blikk i dens retning. Siste bok i en avsluttet serie, og så utrolig vanskelig det skulle være å åpne den og lese noe!

  2. Salut les filles!Moi mon dernier flop concerne un mascara, donc rien de trop grave. C’était le Max Volume Pro de Nivea… Pas de volume, il faut passer et retoucher tout le temps, bref, aucun changement par rapport à des cils sans mascaras, si ce n’est qu’ils étaient un peu plus noir ! J’ai acheté hier le colossal volum’ express de gemey et il est vraiment top, ça me change la vie !!J’ai commencé récemment à faire la chasse aux silicones dans les shampoings et j’avoue que j’ai du mal à trouver dans des prix supermarchés… Si vous avez des idées, je suis preneuse!!Bonne journée

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.