Nyttårsløfter 2014

Som i fjor og forfjor prøver jeg meg igjen på disse. De er ikke nyttårsforsetter (absolutt ikke!), men heller løfter jeg gir meg selv om ting jeg vil fokusere på i året som kommer! Noen av disse blir meg over fra fjorårets løfter, med andre ord det er ting jeg ikke fikk gjort i fjor, som jeg håper jeg får gjort i år. Andre, vel, de er helt nye!

Så da var det bare å få dem ned, offentliggjøre dem, og håpe på det beste!

  1. Blogge minst en gang i måneden: I år har helt glemt jeg har denne bloggen, noe som nok har sammenheng med at jeg har fått skrevet så lite. Så da gjør vi det til ett mål å blogge minst en gang i måneden. Og siden ingen av disse nyttårs-postene teller for januar, så tenker jeg vi sier at i 2014 skal jeg ha minst 15 innlegg i denne bloggen, aller helst det dobbelte!
  2. Skrive minst 2000 ord i måneden: Jeg burde satt dette så veldig mye høyere, men jeg er også realistisk. Så, minst 2000 i måneden. November burde ikke det være noe problem, men det er på tide jeg prøver å skrive jevnt gjennom hele året!
  3. Fullføre andreutkast av «Flukten fra Dyreskogen». Førsteutkast av første bok i fantasy-serien min – med arbeidstittel noe utenom det vanlige da jeg ikke er klar til å dele egentlig tittel enda – ble ferdig i september i 2012. Etter det har jeg ikke hatt mye tid til å skrive, men i år håper jeg å kunne bli ferdig med dette.
  4. Fullføre førsteutkast av «Dyra i Hjorteparken«. Andre bok i fantasy-serien har også unormal arbeidstittel, for å si det sånn. Min NaNo-bok i 2012, og håper her å ha den ferdig i løpet av året. Er vel nesten halvveis, men mye som gjenstår enda!
  5. Fullføre andreutkast av The Afterlife Occurrence: Førsteutkast ble ferdig i år, så må det redigeres redigeres redigeres! Vet hvor ting må fikses, sånn plot-messig, og ellers er det språket det står på.
  6. Sende ut mitt første Query-brev. Dette her er skumle greier, for det er første steg på veien til å muligens finne agent, noe man trenger skal man utgi bøker på engelsk. Regner med jeg har cirka tusen avslagsbrev i min fremtid, og i år håper jeg at jeg føler meg klar til å sende ut det første. Noe som er første steget videre mot drømmen. I fjor ble det bare ikke tid eller mulighet, men i år, i år er året (da første avslag kommer)!
  7. Gå ned i vekt: I år gikk det til helvete, mest fordi en skade på tampen av året satt meg ut av spill for to måneder. Planen er å komme sterkere tilbake i år, men ser at rygg og ankel spesielt må trenes litt opp igjen. Men men, trening er trening, så da var det bare å ta tak i seg selv å få det gjort!

Der var de, syv løfter mot fjorårets fem, og de fleste går på å være kreativ. Som vanlig vil jeg også sette meg en Goodreads-challenge, se etter i høyremargen for den! 2014 ser ut til å bli et godt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.