Oppsummering juni 2015

Juni har ikke vært den beste måneden for meg, sånn lesemessig, men med ny jobb og ferie var det litt forventet.

I juni har jeg lest følgende bøker:

  • Bian Shen av Torbjørn Øverland Amundsen
  • Etiquette and Espionage av Gail Carriger
  • Whispers Underground av Ben Aaranovitch
  • Golden Son av Pierce Brown
  • Ingen er så trygg i fare av Gunnar Staalesen

Det ble med fem bøker, noe som er bra såklart, men jeg hadde jo håpet det ble noen flere enn det da. Men med samlesing av Mistborn-serien samt ett par andre godbiter liggende håper jeg det blir mer enn fem nå i juli.

Anmeldelser har det blitt litt færre av i juni, men her satser jeg på å komme sterkt tilbake i juli.

Jeg har postet følgende anmeldelser i juni: 

Det er flere anmeldelser som jeg har kladder på, så jeg satser på å få disse renskrevet og ut i løpet av første halvdel av juli.

Formater
Det har for det meste gått i Kindle nå i juni, men jeg har også lest innbundet bok og hørt ferdig en lydbok. Jeg liker å nyte bøker i alle tenkelige formater med andre ord. Har en ny lydbok nedlastet fra Audible, som jeg satser på det blir fint nok vær til at jeg kan nyte ute nå i juli. Men i Bergen er ikke akkurat det garantert, he he.

Oppsummering
Det ble bare lest fem bøker i juni, og kun skrevet tre anmeldelser, to av dem korte. Med ny jobb og ferie ble det bare ikke tid til mer. Men i juli er planen å komme sterkt tilbake! Jeg har også snopt meg ny Kindle når jeg var på ferie, og jeg gleder meg til å ta den i bruk for fult. For øyeblikket ligger Mort av Terry Pratchett og venter på å bli ferdiglest. Ellers er det Mistborn-serien av Brandon Sanderson jeg tenker at jeg skal lese i juli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.