Oppsummering juli 2015

Den siste måneden har ikke vært en god lesemåned for meg, men jeg har derimot sett en del på BluRay. Været har ikke akkurat vært på topp i Bergen, og jeg har jobbet nesten hele juli, så da har det ikke blitt så mye tid til lesing. Men, jeg har jo klart Goodreads challengen for året da. Må nok øke antalle bøker jeg skal lese neste år!

I juli har jeg lest følgende bøker

  • Mort av Terry Pratchett
  • Mistborn: The Final Empire av Brandon Sanderson

Kun to bøker lest er veldig lite, men det har liksom ikke blitt tid til å lese noe mer denne måneden. Jeg holder på med andre bok i Misborn-serien nå, og kommer nok også til å lese den tredje boken nå i august.

Anmeldelser har det blitt noen flere av, og det vil komme for begge bøkene jeg har lest i juli etterhvert også.

I juli har jeg postet følgende anmeldelser:

Det har også kun blitt ett nytt bokkjøp denne måneden, noe jeg ser på som seier. Spesielt siden jeg har vært innom Outland to ganger bare i løpet av de siste ukene, og alikevel har jeg ikke kommet ut med mer enn en bok! Det ble Broken Homes av Ben Aaranovitch, fjerde boken i Peter Grant serien.

Formater
Jeg har hold med til en bok lest på Kindle, og en i paperback format denne måneden. Jeg holder på med en lydbok for tiden, i tillegg til andre Mistborn-bok. Har også lyst til å lese mer av Pratchett, og har noen som venter på meg på min nye Kindle. Men det er leselisten jeg prøver å fokusere på, for den må bli mye kortere før jeg kan kjøpe noen nye bøker nå.

Egen skriving
Jeg har nok nevnt tidligere at jeg skriver som hobby, da hovedsakelig på engelsk. Har derfor engelsk skriveblogg, og poster ikke fult så mye her. Men fokuset for meg denne måneden har vært mer på skriving enn lesing, så da fortjener det å nevnes her i oppsummeringen synes jeg. Jobber med siste kapittel i bok nummer to i en fantasy serie, noe jeg har vært stuck på i flere måneder. Men nå i juli har det løsnet, takket være skrivemøter både her og der med Catrine. Har i tillegg postet smakebiter fra ting jeg har skrevet selv, som dere kan finne på skrivebloggen hvis dere vil lese.

Oppsummering
stargateatlantiscompleteblurayJuli har ikke vært en lesemåned, men heller en skrivemåned. Med kun to bøker lest burde det ikke være lett å øke antallet i august. Men jeg har nå kost meg alikevel, med å se gjennom alle fem sesongene av Stargate Atlantis. En av favorittseriene mine, så da var det gøy å faktisk ha tid til å se gjennom hele i løpet av måneden.

Holder nå på med Andromeda, en annen science fiction serie fra tidlig 2000-tall, men her vil jeg tok ta det litt mer med ro, or gi meg selv tid til å lese i tillegg. Mange bøker jeg vil lese, og enda flere på Outland jeg vil kjøpe, så da er det bare å sette igang!

2 thoughts on “Oppsummering juli 2015

    1. Jeg synes det var en veldig god bok, og gleder meg til filmen. Gode skuespillere, og til og med en nordmann med hvis ikke jeg husker feil (mener Aksel Hennie har en mindre rolle).

      Satser på at august blir en bedre lesemåned. Har lest en del tegneserier i dag, men har mange bøker som venter på å bli lest også. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.