Oppsummering september 2015

Det har blitt lest en hel del i september, selv om jeg enda ikke har lest ferdig andre boken i Mistborn-serien. Men med to nye Oslo-turer i oktober i forbindelse med jobb skal jeg nok finne tid til å lese serien ferdig.

I september har jeg lest følgende bøker:

  • The Titan’s Curse (Percy Jackson #3) av Rick Riordan
  • The Battle of the Labyrinth (Percy Jackson #4) av Rick Riordan
  • The Last Olympian (Percy Jackson #5) av Rick Riordan
  • Bebo av Anne Helene Guddal

Jeg leste ferdig Percy Jackson serien, som er en skikkelig gøy ungdomsserie som fint kan leses av oss litt større barn også! Tok også turen langt utenfor komfortsonen med Bebo, som var en litt anderledes opplevelse for meg.

I september har jeg postet følgende anmeldelser:

Jeg har for første gang (tror jeg) posted anmeldelser av alle bøkene jeg har lest i løpet av en måned. For Percy Jackson har jeg med litt om alle bøkene, men vil du ikke bli spoilet er selve anmeldelsen nederst trygg å lese.  Fikk også endelig postet anmeldelsen av The Final Empire. Tok lengre enn jeg hadde tenkt, men var vanskelig å komme på noe annet enn OMG! LES DEN!! *keysmash*

Formater
Som vanlig leser jeg både på Kindle og vanlige bøker. Mesteparten av lesingen i september ble gjort på min Voyage, da jeg kjøpte alle fem Percy Jackson bøkere i bundle på Amazon. Har også en del andre bøker på den som ligger og venter på å bli lest. Holder også på å høre på Curtsies & Conspiracies på lydbok til og fra stallen hver uke. Satser på å høre litt ekstra på den på Oslo-turene de neste ukene. Har allerede tredje bok i serie klar, samt Jurassic Park. Blir en bra lydbok høst!

Oppsummering
Det ble ikke så mye lesing, men kan ikke klage. Ser ut som jeg kanskje kan klare 50 bøker i år, noe som er veldig mye mer enn jeg hadde trodd jeg skulle klare. Og men Evna liggende å vente på meg (forhåndseksemplar!), samt Før snøen legger seg av Bjørn Bottolvs, så kan det se ut som oktober bilr bra!  Må få lesingen unnagjort før november, for da blir det plutselig ikke så mye tid til lesing!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.