Oppsummering oktober 2015

En ny måned er forbi, og tiden har gått så altfor altfor fort. Det var så mye annet jeg ville lese, men med jobbreiser på toppen av Nanowrimo planlegging (les: panikk), så gikk det som det gikk. Men litt lesing har det nå blitt.

I oktober har jeg lest følgende bøker:

  • Aerith av Anniken Haga
  • Evna av Siri Pettersen

Det har blitt med to fullførte bøker, men jeg holder nå fremdeles på med andre Mistborn bok, andre Finishing School bok, samt at jeg har begynt å lese Out of Bounds på nytt igjen. Sistnevnte er forøvrig Stargate Atlantis fanfiction (ja ja, jeg er en av dem), men skrevet så bra at det like gjerne kunne vært utgitt bok. Med sine 200,000+ ord er den ihvertfall mer enn lang nok.

I oktober har jeg postet følgende anmeldelser:

Denne gangen har jeg anmeldt alle bøkene jeg har lest i samme måned. Noe som ikke var så veldig vanskelig da, med tanke på at det kun er to av dem, men alikevel. Score!

Formater
Begge bøkene jeg har lest i oktober har vært anmeldereksemplarer, ett innbundet og ett pocket. Eller, Evna var i teorien et «ukorrigert forhåndseksemplar» som ikke var ment til bruk i anmeldelser, men jeg regner med det gjelder for proffene i aviser og sånn. Fant ikke en eneste grunn til at det skulle være ukorrigert. Og uten  å spoile min egen anmeldelse kan jeg vel si at O.M.G!!!! oppsummerer mine følelser for boken ganske greit! Ellers leser jeg Out of Bounds på Kindle.

Oppsummering
Det har ikke blitt så mye lesing denne måneden, men det er rett og slett fordi det ikke har blitt så mye tid til det. Og den kommende måneden blir det enda mindre. Jeg er igjen med på Nanowrimo – eller bare Nano – som står for National Novel Writing Month. Du har kanskje hørt om det. Kort forklart, en internasjonal event som finner sted i november, hvor man skal skrive 50,000 ord på egen bok i løpet av 30 dager. Du kan følge min fremgang på min engelske skriveblogg, eller på Nano-siden her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.