Det var lenge siden sist

Det er en stund siden jeg har blogget nå. Var liksom ikke meningen å ta en pause, men det ble bare sånn. Mest fordi jeg rett og slett ikke har lest så mange bøker i det siste, og de jeg har lest har jeg ikke fått summet meg til å skrive om enda.

Jeg var litt usikker på hvor personlig jeg ville være i bloggen min, når det kom til hvorfor jeg ikke har blogget på en stund. Men så innså jeg jo at mine tanker og følelser om bøker er allerede veldig personlige, så da kan jeg fint dele litt fra livet mitt også.

Jeg har slitt med magen veldig lenge (mange år). Jeg tenker mulig IBS, men fastlegen er ikke helt der enda. Vi har tatt en hel del tester, så de mer alvorlige alternativene er det ikke. Men det er ikke grunnen til mangelen på oppdateringer. Jeg har nemlig slitt men noe helt annet de siste månedene, utmattelse (eller fatigue).

Jeg har vært helt eller delvis sykemeldt i cirka to måneder nå, og kan se ut som det vil fortsette ihvertfall noen uker til. I begynnelsen var det ikke særlig enkelt. Det er ikke så mye fysisk utmattelse jeg sliter med, som psykisk (som utarter seg til fysisk om jeg ikke hører etter). Jeg sliter med å holde fokus over lenger tid. Ser jeg for lenge på en dataskjerm blir jeg ufattelig sliten, og får en fin liten hodepine i tillegg. Lese utgikk, og selv det å høre på lydbok i bilen ble for mye. Musikk går helt fint, det må jeg ikke fokusere på på samme måten.

Det går bedre, men vi har ikke noen svar på hvorfor dette skjer. Tatt en haug med blodprøver, og blir nok en del mer fremover. Men kreftene kommer tilbake. Jeg kan jobbe noe, og har begynt å lese igjen. Det går fremover, og jeg ønsker da å ta tak i bloggen igjen.

Så det er hvorfor jeg ikke har blogget. Kreftene har ikke vært der, og så har jeg ikke hatt så mye å skrive om uansett.

Det føles godt å skrive dette ned. Fortelle det til de få som kanskje fremdeles følger med her. Så var det bare til å bli mer aktiv igjen, så folk ser det er liv i bloggen enda.

Jeg vil begynne med en anmeldelse av Harry Potter and the Cursed Child. Har lest boken i helgen, men vil ikke poste anmeldelse før om en ukes tid. For på søndag skal jeg se teaterstykket i London, så da blir det en felles bok- og teateranmeldelse.

Og ja, jeg gleder med som en unge!

One thought on “Det var lenge siden sist

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.