4 comments on “Når man ikke har noe annet valg

  1. Før la jeg aldri fra meg bøker heller, det føltes bare helt feil! Men nå er jeg ikke så vanskelig på det lenger. Det er så mange bøker jeg elsker i verden, så jeg gidder ikke bruke tid på de jeg ikke liker. Så er helt med på å legge bort bøker som ikke fanger oppmerksomheten!

    God helg! 🙂

    • Kanskje jeg og kommer dit en gang, he he. Føles fremdeles helt feil. Men regner med at det ikke har skjedd for siste gang, for å si det sånn. 🙂

  2. Tatt i betraktning hvor lik boksmak vi har, er jeg ikke overrasket over at det var en Shannara-bok du måtte legge fra deg. Husker ikke hvilken av bøkene jeg leste (det er mange år siden), men jeg husker fremdeles hvor irritert jeg var på den.

    Det er ytterst sjelden jeg klarer å legge fra meg en bok uten å lese den ferdig, mest fordi jeg har vært ute for at bøker som var dårlige i begynnelsen faktisk endte opp med å bli veldig bra litt uti boken. Men det finnes jo noen det rett og slett ikke er håp for selvsagt…

    • Der var ikke håp om å fullføre den heller. Tok meg altfor lang tid å innse at den rett og slett ikke var noe god, og jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva som skjedde videre..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.