Tilbake til det gamle

Etter at jeg fikk lagt til cookies banner på siden, så har jeg lagt merke til at selv når man trykker OK, så ble den hengende igjen en svart strek over nederste del av siden. Og jeg må innrømme at det plaget meg en hel del. Så når jeg nå hadde tid, måtte jeg dessverre bytte tema igjen, da jeg ikke fant ut hvordan jeg fikk fjernet dette fra det gamle. Selv om jeg likte det veldig godt.

Så da var vi tilbake til gode gamle Sunspot. Første teamet jeg hadde for denne bloggen, og alltid en favoritt. Enkelt og greit, med farger jeg selv synes er avslappende. Jeg har notert meg ett par andre jeg også liker, og som kan passe bloggen bra, men de krever mer tilpassing, og det orker jeg rett og slett ikke nå.

PS: Jeg har lagt merke til at selv om siden nå kjører SSL sertifisering (https:// i linken, så den ikke blokkes av nettleseren), så kommer det opp at den inneholder usikret innhold. Jeg regner med dette er bilder som er linket til, eller kanskje Instagram feed eller Goodreads boksen. Det er ikke noe som skal ha noe å si for dere som leser bloggen (har ikke noe reklame for å unngå ting som kan legge igjen drit på maskinene til folk). Men som alle andre steder, ikke post kommentarer som inneholder sensitiv informasjon, og ha gjerne Grativar bruker for kommentarene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.