I en verden der ord er verdt mer enn penger

Ville enkelte av oss vært millionærer for lenge siden! For et liv det hadde vært!!

Heisan, jeg er Cicilie, er i slutten av tyveårene, og er vaskekte – og også da selvfølgelig vanntett – bergenser! Holder på å utdanne meg til arkeolog, men på fritiden liker jeg å skrive! For øyeblikket skriver jeg mest på engelsk, og akkurat nå går det kun i fantasy, med muligens noe YA ideer som ligger og ulmer baki hodet også.

Dette er stedet hvor jeg planlegger å få ut mine frustrasjoner, muligens med noe dårligere språk enn man foretrekker – ja banning kan forekomme – og ellers fortelle om hva enn som måtte falle meg inn 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.