Tja, så var det oss igjen da

Denne helgen har jeg store planer. Bortsett fra at vi skal ha ett møte i skriveklubben på mandag (håper jeg nå da, bør kanskje sende mail og dobbeltsjekke), tenkte jeg og å se om jeg kunne få folka i fantasy-prosjektet mitt ut av fjellene og inn i ørkenen. Litt for mye tenking og mas, og lite for lite action akkurat nå, så på tide å gjøre noe med det.

Går for det meste i master oppgaven for tiden, men litt tid prøver jeg å legge av til mine venner fra en annen verden 🙂

2 thoughts on “Tja, så var det oss igjen da

  1. Det er godt å høre! I går ble det Harry Potter i steden for skriving (i et svakt øyeblikk fant jeg mamma sin nye DVD av siste filmen), så trenger masse skriving i morgen, he he.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.