Bøker, bøker, bøker!

Innimellom all jobbingen med masteroppgaven prøver jeg å finne tid til å få lest litt også. Og da mener jeg ikke faglitteratur altså! Akkurat nå holder jeg på med A Song of Ice and Fire serien, og er for øyeblikket cirka halvveis i bok nummer tre, A Storm of Swords. Selv om jeg selvsagt har hørt om serien flere ganger før, ble jeg først interessert i den da jeg begynte å se på TV-serien Game of Thrones, som er basert på bøkene. Etter å ha sett sesong en, hadde jeg ikke noe annet valg enn å lese bøkene!

Så langt er jeg ganske så fornøyd med de. De er bra skrevet, og jeg liker den litt spesielle skrivestilen – hvor historiene fortelles fra ganske så mange forskjellige synsvinkler og personer – men til tider kan det bli litt for beskrivende. Noe som er vanlig i fantasy selvsagt, men det får da være måte på hvor mye tilsynelatende komplett unødig informasjon man trenger å ha med.

For å holde meg selv, og de som måtte ha interesse av det, oppdatert på hvilke bøker jeg vil lese, bør lese og SKAL lese, har jeg satt meg som mål og faktisk oppdatere min GoodReads konto. Så får vi nå se hvordan det går, he he. Min profil finner man nå her hvis man skulle ønske.

2 thoughts on “Bøker, bøker, bøker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.