Litt gøy må man ha det om sommeren

Så er blitt en stund siden siste innlegg her. Har hatt en del å gjøre denne sommeren, på topp av jobbing med masteroppgaven min. Men har nå tatt meg litt ferie da, og hatt det kjekt med skrivetreff for en uke siden, noe jeg håper vi kan få til snart igjen.

Ferien min, hvis man kan kalle det ferie da, ble fire dager i Tønsberg. Tre av de ble tilbrakt på Lefdals Rideskole, hvor jeg sammen med en venn dro får å ha det gøy med hest. Ridelæreren min her i Bergen er derfra, og jobbet der i sommer, så vi tok turen for å se dette stedet hun hadde skrytt i sky, samt prøve oss på feltritt og ta en tur på galoppbanen!

Feltritt er noe jeg har hatt lyst til å prøve lenge, og må si det var mye gøyere enn jeg kunne ha drømt om! Og når man rir i galopp gjennom vanngraven, som på det dypeste er minst en meter, så blir man våt! Og når hesten man rir er mer en stor ponni, blir man ihvertfall våt! Men gud så gøy det er.Har lagt inn noe bilder fra feltrittsbanen under, og flere kan sees på flickr eller FB.

Feltritt
For min aller første gang på feltrittsbanen fikk jeg en flott fjording/araber blanding som heter Birger, rundt 150 høy. Vel var han ikke store gutten, men han var perfekt for ens første gang i terrenget! Men ble ganske våt når vi skulle gjennom vanngraven da.

Sprang & Dressur
Fikk også sjansen til å ri en tidligere konkurransehest som het Pamina. Hun var en stor flott hoppe, og var en drøm og ri. Grunnet skade er hun ikke lenger konkurransedyktig, men hun kan fremdeles sine ting. Gøy å hoppe med en hest som vet nøyaktig hva den gjør, og som synes 1m hinder er barnemat!

Det ble mye riding på tre dager, og var kanskje ikke lange ferien, men det var gøy uansett. Blir nok en tur tilbake dit for å ri mer senere i høst ja, og kanskje jeg til og med kan få kommer meg ut på feltrittsbanen igjen!

Vel hjemme igjen er det masteroppgaven som gjelder, og selv om jeg nok fremdeles ligger etter, så føler jeg at jeg begynner å få kontroll på materialet. Og neste uke blir det feltarbeid for meg, da jeg skal være med folk fra fylkeskommunen i felten hele uken!!

One thought on “Litt gøy må man ha det om sommeren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.