3 comments on “Gøy å plotte!

  1. Genialt 🙂 Må være veldig greit å se det såpass oversiktlig. Jeg begynner å merke at jeg skulle ha vært litt mer organisert, med mine ørten ark med plott som stadig forandrer seg, der jeg ikke egentlig vet hvilken versjon som er den siste. Men i det minste skriver jeg (litt) 🙂

  2. …jeg vil ha en slik tavle!

    Det virker som om desember er for plot! Selv har jeg knapt skrevet ett ord (15 min. dagen blir når jeg ikke er assisterende flyttesjef og sliten etter NaNo, aka. januar), men jeg har planlagt masse på fortellinga mi også! Eneste jeg mangler nå er slutten. Og å skrive den, så klart! Satte meg ned i dag med en blå fargestift (eneste jeg fant) og tegnet en laaaang tidslinje over to a4 ark!

  3. Jeg elsker tavlen min. Den er virkelig perfekt i forhold til å få oversikt over plottet. I går fant jeg ut at mye av hva jeg hadde tenkt til å ha som avslutning i bok to ikke går, så har funnet noe nytt der som passer og gir nesten samme resultat.

    Desember er den perfekte måned for plot! Skriver også litt, for vil jo bli ferdig med fjorårets NaNo, så jeg kan begynne å redigere den på nyåret, men tror jeg vil plotte ut alt først, så det ikke blir kluss med ting igjen, he he.

    Og tavlen, kjøpt på Binders (Staples), og de har mindre størrelser også. Jeg ville ha den største jeg fant jeg 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.