4 comments on “Nytt år, nye muligheter

 1. God jul til deg også! Høres genialt ut med iPad. Jeg prøver febrilsk å overbevise meg selv om at jeg ikke trenger det (har jo ikke råd), men det er ikke så lett.

  Jeg har bare vært hjemme i noen dager, men gleder meg allerede til skrivetreff etter jul, når enn det blir 🙂

 2. Sparing er tingen. Jeg brukte argumentene ‘er ferdig med master og kan kjøpe meg noe til å feire’ og ‘det er jo snart jul = julegave fra hele familien’ 😉 Så betaler en del, men ikke hele. Vet jeg ikke trengte den, men gud så jeg elsker den!

  Og gleder meg virkelig til skrivetreff! Etter alle treffene i november føler jeg nå at det er en evighet siden sist! He he.

 3. God jul og nyttår og alt det der, aaalt for seint (sorry! Jeg forsvinner alltid fra internett når jeg er en stund med familien :P). Nyan cat mode på write or die høres genialt ut!

  Jeg har for en gangs skyld klart å holde meg til nyttårsløftet mitt, og nå begynt på femten minutters skriving om dagen ca. halvparten av dagene i Desember, og i dag. Det har blitt lite write or die og mer pusling med fortellingene, men det er det jeg foretrekker (så lenge jeg ikke står dønn fast er write or die ofte mer hinder enn hjelp, ihvertfall på miniputeren, som jeg er på nå!)

  Gleder meg masse til å se dere igjen i Januar!

 4. Jeg tenker på hvordan jeg skal legge opp min plan for å skrive mer i det nye året. Kommer nok til å poste om det når jeg finner ut av det.

  Og Nyan Cat mode er hysterisk. Skulle ønske den kom på laptop/desktop versjonen også!! Sånn at alle kan få den!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.