Nytt år, nye muligheter

Ok, så det er ikke nytt år helt ennå. Men det det derimot er, er ny måte å poste på. For ja, endelig er den her, min nye iPad som jeg kjøpte til meg selv etter fullført master/julegave fra hele familien. Og med her mener jeg at jeg har endelig fått lov å åpne den, ettersom den kom for en måned siden, men siden den også var julegave fikk jeg den ikke med en gang.Har brukt de siste timene på å laste ned apper jeg trenger i livet mitt. Som den som jeg bruker til å blogge nå. Skjønner ikke hvordan jeg har overlevd så langt uten muligheten til å blogge fra bussen eller sånt 😉

Den jeg lastet ned først derimot var nok Write or Die for iPad. Som kommer med Nyan Cat mode!!!!! Og lurer du på hva det er, så anbefaler jeg at du søker det opp på You Tube. Da vil du se hva som starter hvis jeg ikke skriver lenge nok. Konge! Appen har bugs, men funker godt nok, og det er Write or Die, noe som alle forfatterspirer trenger 🙂 Var jo nettopp den som reddet NaNo for meg for eksempel!! Og man trenger ikke ha ambisjoner, alle som liker å skrive burde fått seg den.

Ellers er julen full av familie og jeg har lite tid til å tenke skriving. Men har vært å kjøpt meg to tavler til, ca halvparten så stor som den jeg allerede har. Så nå kan jeg plotte to andre bøker eller prosjekter i tillegg til fantasy prosjektet. Noe som er bra, for har mange ideer for tiden som jeg vil bruke mer tid på for å se om det er noe å jobbe med der. Og med galskapens helg planlagt denne vinteren – kommer nok tilbake med detaljer senere – så vil jeg trenge tavler til å plotte på nå ja!!

Ellers ønsker jeg en god jul, og håper på nye skrivetreff om ikke så altfor lenge. Der det også skrives… Trenger også en tur til Outland, bare fordi.. 😉

4 thoughts on “Nytt år, nye muligheter

 1. God jul til deg også! Høres genialt ut med iPad. Jeg prøver febrilsk å overbevise meg selv om at jeg ikke trenger det (har jo ikke råd), men det er ikke så lett.

  Jeg har bare vært hjemme i noen dager, men gleder meg allerede til skrivetreff etter jul, når enn det blir 🙂

 2. Sparing er tingen. Jeg brukte argumentene ‘er ferdig med master og kan kjøpe meg noe til å feire’ og ‘det er jo snart jul = julegave fra hele familien’ 😉 Så betaler en del, men ikke hele. Vet jeg ikke trengte den, men gud så jeg elsker den!

  Og gleder meg virkelig til skrivetreff! Etter alle treffene i november føler jeg nå at det er en evighet siden sist! He he.

 3. God jul og nyttår og alt det der, aaalt for seint (sorry! Jeg forsvinner alltid fra internett når jeg er en stund med familien :P). Nyan cat mode på write or die høres genialt ut!

  Jeg har for en gangs skyld klart å holde meg til nyttårsløftet mitt, og nå begynt på femten minutters skriving om dagen ca. halvparten av dagene i Desember, og i dag. Det har blitt lite write or die og mer pusling med fortellingene, men det er det jeg foretrekker (så lenge jeg ikke står dønn fast er write or die ofte mer hinder enn hjelp, ihvertfall på miniputeren, som jeg er på nå!)

  Gleder meg masse til å se dere igjen i Januar!

 4. Jeg tenker på hvordan jeg skal legge opp min plan for å skrive mer i det nye året. Kommer nok til å poste om det når jeg finner ut av det.

  Og Nyan Cat mode er hysterisk. Skulle ønske den kom på laptop/desktop versjonen også!! Sånn at alle kan få den!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.