Må jo ha det litt gøy

I morgen er det skrivetreff igjen, så blir nok bedre oppdatering etter det. Akkurat nå vil jeg bare dele min elsk for spillet Jetpack. Det er seriøst lett å bli avhengig av, og er vanvittig gøy. Nye Angry Birds, he he.Når jeg er på laptopen senere skal jeg redigere inn noen screencaps bare for å vise hvor fantastisk spillet er!!!! Går ikke ut på så mye, bare om og gjøre å kjøre lengst mulig med jetpack. Høres kanskje ikke ut som mye, men det er vanvittig gøy.Så ja, er vel det jeg gjør på når jeg burde jobbe med outlining eller skriving. Men er så gøy!!!!!

Redigert: Ja, vil poste screencap, i helgen, når jeg orker å stresse med det, he he.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.