Hva har du plottet denne uken??

Da var vi en uke inne i det nye året, og der er på tide og se hvordan det ligger an med nyttårsforsettene! Kan ikke med glede si jeg har fått gjort noe skriverelatert i ti minutter hver dag, mest fordi på dager som for eksempel i går gikk jeg fra jobb til middag til venner, og var ikke hjemme før godt utpå natten, så var i dag før jeg visste ordet av det. Men med tanke på at på onsdag satt jeg og plottet i godt over en time, så tenker jeg denne uken har holdt seg innenfor forsettet. På en måte 😉

Har funnet ut av en god del om plottet på den bestemte boken, som er YA med paranormale tendenser, og som jeg tenker blir prosjektet for Galskapens Helg i år. Må ha så mye av plottet nede, aller helst ned til hver miste detalj og scene, hvis jeg skal klare å kommer meg gjennom den helgen med forstanden i behold (les: i live…).

Med tanke på nummer to på listen, har jeg allerede lest to av 25 bøker, og begynner på nummer tre senere i kveld. Så tenker det nok skal gå ganske bra jeg. Selv om en av de bøkene ble påbegynt i august i fjor, så har jeg lest hva som tilsvarer ihvertfall 150-200 sider av den å år, så jeg tenker det ikke er feil av meg å la den telle. Har ikke begynt på WoT igjen, men har planlagt at jeg skal begynne på dem til sommeren. For fire og fem er det ikke mye å si ennå. Håper å skrive videre på Fantasy I senere i uken, og søker på det som finnes av jobber, og så får vi bare se hva som skjer.

Forrige post var min aller første omtale på bloggen. Tenker at jeg skal prøve å få til ett par av de nå i løpet av året. Er ikke alltid jeg føler jeg har så mye å si når jeg fullfører bøker, men vil prøve poste omtaler i de tilfellene jeg faktisk har noe på hjertet. Med unntak av George. R.R. Martins A Song of Ice and Fire serie, hvor jeg som oftest bare føler for å si you bastard! WHY?! Gjerne etterfulgt av gloser selv ikke hardbarka sjømenn sier høyt. Og alle som har lest bøkene (eller sett TV serien) skjønner hva jeg mener her. Skal begynne på bok fire i kveld, må bare ha litt lesepause etter å ha lest en bok i dag allerede. Og med lesepause mener jeg se nyeste episode av Sherlock.

4 thoughts on “Hva har du plottet denne uken??

  1. Å, jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver om A Song of Ice and Fire. Jeg mener å huske at bøkene mine ble slengt i veggen mer enn én gang også.

    Jeg har ikke vært så flink med min skrivetid jeg heller. Et par dager unnskyldte jeg meg med at jeg jo hadde skrevet over 5000 ord på én dag i romjulen og at jeg derfor hadde litt å gå på, så ble jeg syk, men… jeg burde kanskje ta meg på tak igjen. I hvert fall burde jeg tenke på hva jeg skal skrive om i Galskapens Helg, siden det ikke er tid til å plotte etter at det har startet. Håpet er å bli ferdig med NaNo-romanen fra i fjor til da, når det enn blir, men vi får se…

  2. Begynner på nummer fire i serien senere i dag. Og hadde jeg ikke lest de på Kindlen hadde de nok havnet i veggen mer enn en gang. Men trass alt, jeg må vite hva som skjer videre, så jeg fortsetter å lese.

    Kan ikke tenke meg at det blir tid til plotting under Galskapens Helg. Da må vi bare skrive som noen galninger hele gjengen. Jeg tenker jeg vil ha det planlagt ned til hver eneste scene. Da kan jeg hoppe rundt omkring hvis jeg må, og vil ikke stå fast og lure på hva som skal skje nå. Kan bli kjedelig, men det har fungert veldig bra for meg før, så håper det gjør det nå også.

  3. Vel, du har gjort mer enn meg, eg endte opp med å kaste kron og mynt om kem av charsa i historien min som skal dø, sikkert ikkje heilt ulikt det George R. R. Martins gjør 😉

    Og ka e denna Galskapens Helg som alle snakke om? 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.