4 comments on “Hva har du plottet denne uken??

  1. Å, jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver om A Song of Ice and Fire. Jeg mener å huske at bøkene mine ble slengt i veggen mer enn én gang også.

    Jeg har ikke vært så flink med min skrivetid jeg heller. Et par dager unnskyldte jeg meg med at jeg jo hadde skrevet over 5000 ord på én dag i romjulen og at jeg derfor hadde litt å gå på, så ble jeg syk, men… jeg burde kanskje ta meg på tak igjen. I hvert fall burde jeg tenke på hva jeg skal skrive om i Galskapens Helg, siden det ikke er tid til å plotte etter at det har startet. Håpet er å bli ferdig med NaNo-romanen fra i fjor til da, når det enn blir, men vi får se…

  2. Begynner på nummer fire i serien senere i dag. Og hadde jeg ikke lest de på Kindlen hadde de nok havnet i veggen mer enn en gang. Men trass alt, jeg må vite hva som skjer videre, så jeg fortsetter å lese.

    Kan ikke tenke meg at det blir tid til plotting under Galskapens Helg. Da må vi bare skrive som noen galninger hele gjengen. Jeg tenker jeg vil ha det planlagt ned til hver eneste scene. Da kan jeg hoppe rundt omkring hvis jeg må, og vil ikke stå fast og lure på hva som skal skje nå. Kan bli kjedelig, men det har fungert veldig bra for meg før, så håper det gjør det nå også.

  3. Vel, du har gjort mer enn meg, eg endte opp med å kaste kron og mynt om kem av charsa i historien min som skal dø, sikkert ikkje heilt ulikt det George R. R. Martins gjør 😉

    Og ka e denna Galskapens Helg som alle snakke om? 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.