Plot for harde livet!

Da er Galskapens Helg bare to uker unna, og det er på tide å plotte for harde livet. For når femti tusen ord skal skrives på en helg så må alt være på plass før en begynner. Og hvis du synes at det å prøve å skrive femti tusen ord på en helg er ren galskap, vel, det har ikke fått navnet Galskapens Helg fordi vi synes det var kult eller trendy.

Har funnet ut av hva jeg skal skrive, og har begynt å få ned en god del informasjon om plottet, men jeg mangler fremdeles en god del detaljer. Så det er det jeg må få ned de to neste ukene (eller, en og en halv ukene, siden om to uker skal vi teknisk sett nesten være ferdig). Og siden det er ganske mye å skrive på en helg, vil jeg ha det planlagt ned til de enkelte scener, slik at det skal være mye lettere når jeg setter meg ned for å skrive. Da kan jeg også hoppe fra en scene til en annen, fra begynnelse til slutt, akkurat som det passer meg, uten å bekymre meg for å fucke opp flottet til de grader!

Så det er planen de neste to ukene, å plotte meg ferdig, samt finne ut av hva en trenger av mat og drikke (kaffe, kaffe, og litt til kaffe…) for å overleve helgen på minst mulig søvn. Og selvfølgelig, sørge for at Write or Die er i fungerende tilstand på maskinen, siden uten det vil alt håp være ute!

Så, for å si det sånn, T minus 12 dager.

One thought on “Plot for harde livet!

  1. Litt misunnelig på deg som faktisk har fått ned litt plott allerede. Galskapens Helg er plutselig mye nærmere enn jeg trodde, men så har jeg jo hatt en unnskyldning også, da. Lykke til videre med plottingen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.