Gøy på landet

Denne uken er jeg på ferie i England, men det betyr ikke at jeg ikke har fått gjort noe. Har blitt litte grann skriving på meg i dag, men det er ikke bare det jeg har fått gjort.

har også plottet ut mye mer av boken jeg har alle planer om å skrive under Galskapens Helg. Med min nye jobb vet jeg ikke helt når vi endelig vil få den til, men jeg har store planer om at det skal skje, så vi får vel se til sommeren eller høsten en gang.

Uansett, når tiden endelig kommer håper jeg å ha plottet så godt som hele boken. Så langt er jeg over halvveis vil jeg tro. Eller, håper jeg da. Planen er nå at den ikke skal være like lang som bøkene i fantasyserien liksom. He he. Men viktige ting falt på plass i dag, noe som føles ganske så bra!!

2 thoughts on “Gøy på landet

  1. Jeg er ihvertfall med på Galskapens Helg, uansett når vi ender opp med å bli gale nok til å samles 😛

    Og jeg elsker når plottet faller på plass! Tror det er yndlingsdelen min av å skrive…

  2. Ja det er skikkelig gøy når man plutselig ser hvor det hele ender opp. Fremdeles et par ting som må på plass, men ganske mye er der allerede. Så jeg er så godt som klar jeg! Nå trenger vi bare å finne ett tidspunkt som vil passe for oss alle, he he.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.