Camp NaNo, fordi en gang i året er ikke nok galskap!

Da er august i gang, og med den Camp NaNo! Vet du ikke hva det er? Det er NaNoWriMo i august såklart!!! Målet er som vanlig å skrive 50000 ord i løpet av en måned. I år er min første Camp NaNo, og er med som en slags rebell (NINJA!!!), ettersom jeg fortsetter på fjorårets NaNo bok i et forsøk på å få den ferdig.

Vant jo i fjor, men boken var jo ikke i nærheten av å være ferdig en gang, så det er det jeg jobber med nå i august. Okei, så deler av den er teknisk sett sluten av bok en, men det kan man overse i tretti dager til, he he.

Så langt har jeg skrevet litt over fem tusen ord, noe som kanskje er en av de beste åpningene jeg har hatt på lenge!! Så var det dette med å holde det gående da…

Uansett er dette en fantastisk måte å varme opp til årets NaNo. For hva er vel bedre enn å varme opp til å skrive 50k ord på tretti dager med å skrive 50k ord på tretti dager 😀

3 thoughts on “Camp NaNo, fordi en gang i året er ikke nok galskap!

  1. Haha, ‘oppvarming’. Eg lo.

    Det er som å si at eit maraton er oppvarmingen til eit maraton 😛

    Eg ligge bare 2k ord under deg xP

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.