Anmeldelse og skriving, kort fortalt

For det første, jeg har endelig lest Rivers of London av Ben Aaronovitch, og min anmeldelse av den boken kan du lese her. Må si, jeg var forberedt på at jeg kanskje kom til å bli litt skuffet, da den er blitt litt hypet up av folka på skrivegruppen som allerede har lest den, men jeg elsket den! Gleder meg til å begynne på neste, og er glad jeg allerede har kjøpt den!

Må også få summet meg til å lese siste Wheel of Time boken snart, men prøver å vente til jeg er ferdig å skrive på urban fantasy boken min. Er kanskje litt merkelig, men jeg føler jeg skriver bedre i en sjanger hvis jeg leser innen for den sjangeren akkurat der og da. Ingen har noen sagt hjernen min fungerer helt normalt, så la oss skylde på det.

Ellers nærmer jeg meg slutten på urban fantasy boken da. To-tre kapitler igjen, og vet hva som skal skje. Så var det bare det å skrive det ned da..

2 thoughts on “Anmeldelse og skriving, kort fortalt

 1. Muahaha! Ben Aaronovitch ruler skrivegruppa!

  Jeg har nå fått det samme forholdet til hans bøker som jeg har til Butcher sine: jeg gleder meg så INTENST til å lese dem at når jeg får dem i hendene… tør jeg ikke åpne dem. *skuler bort på Broken Homes på toppen av bokhylla*

  Jeg vet ikke om det er noen trøst, men hjernen min fungerer på samme måten. Da Vinci’s Demons + fortellingen jeg skriver på nå var en perfekt kombinasjon.

  Skal jeg gi deg hjemmelekse? Første skrivemøte er 13. august. Skriv ferdig romanen til da! 😛

  1. Hjemmelekse? Ehhhhh. Hjelp?!

   Kan prøve å bli ferdig til neste uke, men vet ikke om det går. Jager mot slutten da, så hvis jeg klarer å fortsette å skrive litt mer hver kveld så kan det kanskje gå..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.