Smakebit på søndag: The Scorch Trials

 
Flukten fra virkeligheten publiserer hver søndag en smakebit fra boken hun leser, og inviterer andre bloggere til å bli med. Skriv et innlegg om din smakebit, og link innlegget ditt til Maris innlegg.

I dag er Astrid Terese vikar, og posten om det finner du her.

Dette er første gang jeg blir mer på smakebiten, mest fordi jeg har det med å glemme den og kommer ført på den midt i uken. Min smakebit kommer fra begynnelsen av The Scorch Trials av James Dashner. Dette er oppfølger til The Maze Runner forøvrig.

She spoke to him before the world fell apart.
Hey, are you still asleep?
Thomas shifted in his bed, felt a darkness around him like ait turned solid, pressing in. At first he panicked; his eyes snapped open as he imagined himself back in the Box – that horrible cube of cold metal that had delivered him to the Glade and the Maze. But there was a faint light, and limps of dim shadow gradually emerged throughout the huge room. Bunk beds. Dressers. The soft breaths and gurgly snores of boys deep in slumber.

Mer informasjon om boken finner du på Goodreads.

6 thoughts on “Smakebit på søndag: The Scorch Trials

  1. Så fint du vil være med på smakebiten! Det hørtes ut som en litt nifs bok du hadde valgt, men også en som jeg ble nysgjerrig på. 🙂 Ønsker deg en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.