Bokoholiker, moi?

Jeg er ganske sikker på at jeg ikke burde ha lov til å gå i nærheten av bokbutikker for tiden. For nå har jeg gjort det igjen. Kjøpt en ny bok altså. Leselisten bare vokser, hyllen med uleste bøker er stappfull, men alikevel kom jeg hjem fra handletur i sentrum i dag med en ny bok i vesken.

darkershademagicbook

Denne gang ble det A Darker Shade of Magic, skrevet av V.E Schwab. En bok jeg ikke hadde hørt om før, men da jeg så coveret måtte jeg jo lese bakpå boken. Og når jeg gjorde det, så sjekket jeg prisen. Og når jeg ikke var skyhøy, så endte den i vesken gitt (etter at jeg hadde betalt for den selvsagt, har kvittering som bevis). Boken ble utgitt i februar i år, og er vist første i en serie, så det kan jo ende i tragedie. Håper forfatteren skriver fort, for er den bra vil jeg ha neste med en gang!

Ellers holder jeg på med anmeldelse for The First Fifteen Lives of Harry August og A Memory of Light, som begge blir postet i løpet av den neste uken. Og Wheel of Time tegneseriene mine kom for noen dager siden, så blir nok postet om dem også i nærmeste fremtid!

2 thoughts on “Bokoholiker, moi?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.