30 Dagers Bokutfordring: Dag 22

Dag 22: Favorittbok som du eier

Jeg eier ganske mange bøker, og flere av de er hva jeg vil kalle favoritter. Så da er ikke dette så veldig enkelt å svare på. Jeg har ikke lyst til å gi de samme svarene på alle spørsmålene i denne utfordringen, så da blir dette en bok jeg ikke har nevnt enda.

6053292The Hunger Games er første bok i trilogien av samme navn. Siste bok er allerede nevnt i bokutfordringen, som en bok som skuffet meg, men det betyr ikke at jeg ikke er stor fan av serien. Og det er i nettopp første boken at man forelsker seg litt. Jo da, den er ikke perfekt, men jeg har liten tro på at helt perfekte bøker finnes.

Jeg eier ganske mange av favorittene mine, som flere av bøkene i Wheel of Time serien, flere av Robin Hobb, The Demon’s Lexicon serien og så videre. Men jeg kan nevne en bok, eller serie, som jeg virkelig elsker, men ikke eier for øyeblikket. Harry Potter!

Jeg har alltid lånt disse av min mor, som nok er en enda større fan enn meg, men jeg eier dem ikke selv. Så de er kanskje bøkene som står øverst på ønskelisten. Problemet er bare at jeg ikke klarer å bestemme med for hvilke versjon jeg vil ha. Hvilke cover, i pocket eller innbundet, boks eller ikke? Alt for mange valg!


Dag 1: Den beste boken du har lest så langt i år
Dag 2: En bok du har lest mer enn 3 ganger
Dag 3: Din favorittserie
Dag 4: Favorittbok i din favorittserie
Dag 5: En bok som gjør deg glad
Dag 6: En bok som gjør deg trist
Dag 7: Den mest undervurderte boken
Dag 8: Den mest overvurderte boken
Dag 9: En bok du ikke trodde du ville like, men som du endte opp med å elske
Dag 10: Favoritt blant klassikerne
Dag 11: En bok som du hatet
Dag 12: En bok som du pleide å elske, men ikke nå lenger
Dag 13: Din favorittforfatter
Dag 14: Favorittbok av din favorittforfatter
Dag 15: Favoritt mannlige karakter
Dag 16: Favoritt kvinnelige karakter
Dag 17: Favoritt sitat(er) fra din(e) favoritt bok/bøker
Dag 18: En bok som skuffet deg
Dag 19: Favorittbok som det har blitt lagd film av
Dag 20: Favoritt romantiske/kjærlighets bok
Dag 21: Favorittbok fra din barndom
Dag 22: Favorittbok som du eier
Dag 23: En bok som du har hatt lyst å lese lenge, men som du fortsatt ikke har lest
Dag 24: En bok som du skulle ønske flere personer ville lese
Dag 25: En karakter som du gjenkjenner deg mest i
Dag 26: En bok som endret din mening om noe
Dag 27: Den mest overraskende vrien eller slutten
Dag 28: Favoritt titler
Dag 29: En bok som alle hatet, men som du likte
Dag 30: Din favorittbok igjennom tidene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.