Leselisten krymper!

Ok, så det er kanskje å ta litt sterkt i, men det har blitt færre bøker på den! Jeg har lest 22 bøker så lang ti år (ny rekord!) men alle de har ikke kommet fra leselisten. Mange har vært i forhold til jobb, og flere av dem stod aldri på leselisten til å begynne med en gang. Men det betyr ikke at det ikke er stort at den nå bare er nede i 40 bøker! Yay!

Så får vi se om jeg klarer å lese fem til før noen legges til den da. Høres kanskje lett ut, men ikke når du er meg. Den nye lydboken jeg begynner på i morgen for eksempel stod ikke på leselisten. Ikke den offisielle. Jeg har hatt lyst til å lese boken lenge, men siden leselisten hovedsakelig er fysiske bøker som ligger i bokhyllen (med ett par unntak) så har den aldri blitt lagt til.

Den andre nye bok jeg skal til å begynne på er Du og jeg ved daggry. Jeg så den først hos en av de andre bokbloggerne, og det var noe med den som gjorde at jeg bare måtte lese den. Så da måtte man bare fornye bibliotekskortet så jeg kunne låne den (og Bian Shen).

Anmeldelser av både Guards! Guards! og Red Rising kommer i løpet av den neste uken, men kan vel spoile anmeldelsene litt ved å si at begge bøkene anbefales.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.