Oppsummering april 2015

Jeg ser flere av de andre bokbloggene poster oppsummering for bøker lest, og siden jeg faktisk har lest mer enn en eller to bøker i april, så følest det ikke teit å hive seg på. Jeg har faktisk lest (ferdig) åtte bøker i april! Noen av dem ble påbegynt i mars, men alikevel, det føles ganske bra. Jeg ligger langt forran årets mål i Goodreads challengen (for en gangs skyld)!

I april har jeg lest følgende bøker:

  • Assassin’s Apprentice av Robin Hobb
  • Løvetemmeren av Camilla Läckberg
  • The Thousand-Dollar Tan Line av av Rob Thomas & Jennifer Graham
  • Motstanderne av Sven Norlin og Andreas Palmaer
  • Steelheart av Brandon Sanderson
  • Lock In av John Scalzi
  • Forfulgt av Sven Norlin og Andreas Palmaer
  • Oppgjøret av Sven Norlin og Andreas Palmaer

Kun en anmeldelse er skrevet så langt, men jeg jobber med å få til for Steelheart og Lock In (ihvertfall), så håper å poste de i løpet av helgen. Motstanderne, Forfulgt og Oppgjøret er tre bøker i Fans-serien, som jeg har lest for jobben de siste ukene. Har også lest manuskriptene til de to nye bøkene som kommer i Infernus-serien, Helvetes hunder og Til Pandemonium, men har valgt å ikke telle dem som egne bøker, da de er ganske korte og det tok under en halvtime å lese dem.

Formater
Jeg foretrekker å lese vanlige bøker så lenge det er mulig, men har også funnet ut at lydbøker er ganske topp når jeg går til og fra jobb, eller kjører til stallen. I tillegg er jeg stor fan av min Kindle, som føles som å lese en vanlig bok bare den veier mye mye mindre.  I april har jeg hørt på to lydbøker, (Thousand-dollar Tan Line og Lock In), og resten har vært vanlige bøker hentet i bokhyllen.

Annet
I april gjenomførte jeg en 30 dagers bokutfordring, som jeg må innrømme var en smule kjedelig da spørsmålene gikk igjen og igjen. Burde nok vurdert å endre på dem før jeg begynte, finne litt mer orginale spørsmål, men men, gjort er gjort. Lett å være etterpåklok og alt det der. Camp Nano gikk ikke helt som den skulle, men jeg fikk skrevet over 5000 ord videre på boken, og kan ikke klage på det. Begynner å nærme meg slutten, og håper jeg blir ferdig før sommeren er over.

Planen for mai
Planen for mai er å lese minst like mange bøker som april! Pluss skrive flere anmeldelser. Jeg holder på med Red Rising på lydbok. Så langt er denne god og spennende, og jeg gleder meg til å se hva som skjer fremover. Pegasus-boken jeg har foldt på med i en evighet skal også fullføres, og jeg har også lyst til å få lest noe av Pratchett. Vi har Guards! Guards! som månedens bok for Gandalf, så da blir nok den min første Pratchett bok. Har også så vidt begynt på Råta, så skal bli spennende å se hva som skjer der. Og etter de er ferdig så står Whispers Underground av Ben Aaranovitch for tur tenker jeg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.