Filmatiseringen av The Martian

Jeg viste at boken skulle bli film før jeg leste den, og klarte å unngå å se noen bilder eller trailer før det var gjort. De har vært ute en stund nå, men jeg viste ikke hvor mange som hadde sett dem, så Så da jeg skrev anmeldelseni går fant jeg ut at jeg like godt kunne dele noen av bildene også.

Hva synes jeg om traileren vs. boken? Ved første øyekast kan det se ut som filmen blir noe anderledes enn boken. Men med tanke på hvordan trailere settes sammen, hvor du forst kan finne scener fra slutten plassert slik at man tror det er i begynnelsen av filmen, så er det vanskelig å si. Jeg tror ikke at de forandrer på hovedhandlingen, men noen endringer vil det alltid bli. Det er også på sin plass at handlingen i filmer basert på bøker endres for å fungere optimalt i sitt nye medium. På godt og vondt. Hvordan dette ender for The Martian gjenstår å se.

the_matrian_official Dette er ett av de første ofisielle promobildene fra filmen. Vil du se flere anbefaler jeg at du tar en tur til IMdB, hvor du finner nettopp dette.

One thought on “Filmatiseringen av The Martian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.